Cvičení s Jaroslavem Wojnarem Zooterapie Euroklíč
Legislativa Sociální reforma - články Pan Krása stále vyjednává, zdá se však marně

Pan Krása stále vyjednává, zdá se však marně

A peluje na všechny občany, kterým jednání naší vlády není lhostejné - Vážení přátelé, včera projednala Legislativní rada vlády balík zákonů tzv. sociální reformy a doporučila je vládě k projednání. Je to špatná zpráva pro nás pro všechny. Legislativní rada vlády neudělala žádné zásadní změny v navržených zákonech. Všechny ty důležité věci, které my rozporujeme, tam nechala.
Vážení přátelé, neznamená to však, že bychom se měli vzdát. V pondělí 9. května 2011 mám domluvenou schůzku s předsedou vlády a dále v odpoledních hodinách s ministrem J. Drábkem. Budu se snažit, aby ještě vláda udělala některé úpravy v zákonech.  

V současné době končíme naši petiční akci a petici pravděpodobně předáme vládě v den, kdy bude projednávat sociální reformu. Je důležité, abychom všichni teď napnuli síly a snažili se teď ovlivňovat politiky. Vláda pravděpodobně návrhy v nějaké podobě schválí, potom půjdou do Poslanecké sněmovny. Musíme vytvořit co největší tlak na poslance, aby si uvědomili, že jsou odpovědni svým voličům a ne svým stranám.

Příští týden Vás budu informovat o jednáních, která budu mít s jednotlivými politiky.  

Přeji Vám všechno dobré.
S pozdravem  
Bc. Václav Krása


 
„Jsme obyčejní lidé jako vy, jen máme hendikep, se kterým náš život navenek vypadá odlišně, pro vás zdravé nezvykle. Pro kompenzaci máme různé pomůcky, ale v jádru se náš život od vašeho neliší. Radujeme se, sportujeme, bavíme se. Umíme i pracovat, i když si někteří zaměstnavatelé myslí, že s hendikepem jsme použitelní jen na ‚lepení obálek‘. Opravdu nemáme rádi, když nás druzí považují za chudáčky a litují nás.“

Související články

Náhodné obrázky z naší Galerie

luhacovice-09
IMG_0128
edf-tour-2010-bielsk...
46_1soutezni_den_270...
Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním těchto stránek souhlasíte s jejich použitím.
Více informací o používání cookies se dozvíte v tomto článku.