Cvičení s Jaroslavem Wojnarem Zooterapie Euroklíč
Rubriky Z kultury Trilogie a diptychy Miloslava Čejky

Trilogie a diptychy Miloslava Čejky

V úterý 6. května 2014 se konala vernisáž výstavy fotografií Miloslava Čejky nazvaná Trilogie a diptychy. Za účasti mnoha význačných osobností ze světa české kultury ji uvedl náš významný fotograf, pan doc. Ing. Jiří Všetečka. Osvěžující vystoupení hudebního tělesa Ars Recidiva (Miloslav Čejka a jeho přátelé) přítomné výborně naladilo na vlnu sdílení a obdivu k vystavenému dílu. Akademický architekt Miloslav Čejka tu v sadách fotografií odhaluje chvějivě zrcadlivý pohled na zvěčněné okamžiky niterných prožitků, jež na sebe vzájemně navazují či se prolínají.

Výstavu pořádá Městská část Praha-Troja, Nadace Quido Schwanka a Troja, město v zeleni. Galerie se nachází v blízkosti trojského zámku, a tak se po jejím zhlédnutí nabízí i příjemná procházka malebnou a přitažlivou částí Troji.

Galerie u lávky, Povltavská 42/21, Praha-Troja
Otevřeno: od 6. května do 15. července 2014 - v pátek od 13-17 hodin, v sobotu a neděli od 10-18 hod.

Dopravní spojení: od stanice metra C – Nádraží Holešovice autobusem 112 na zastávku Kovárna, poté na křižovatce ulic Trojská a Pod Havránkou směrem k řece a pár kroků doleva.


Dana Vondrášková
______________________

Foto: Dana Vondrášková
Foto: Dana Vondrášková


 
„Jsme obyčejní lidé jako vy, jen máme hendikep, se kterým náš život navenek vypadá odlišně, pro vás zdravé nezvykle. Pro kompenzaci máme různé pomůcky, ale v jádru se náš život od vašeho neliší. Radujeme se, sportujeme, bavíme se. Umíme i pracovat, i když si někteří zaměstnavatelé myslí, že s hendikepem jsme použitelní jen na ‚lepení obálek‘. Opravdu nemáme rádi, když nás druzí považují za chudáčky a litují nás.“

Náhodné obrázky z naší Galerie

img_3696
14_zahajeni_2609-103...
v-dolina2010-01
septik1
Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním těchto stránek souhlasíte s jejich použitím.
Více informací o používání cookies se dozvíte v tomto článku.