Cvičení s Jaroslavem Wojnarem Zooterapie Euroklíč
Rubriky Vaše příběhy Zážitek

Zážitek

P ár slov úvodem. Zažila jsem v životě spoustu zážitků, o které bych se ráda podělila. Některé byly horší jiné zase lepší. O těch horších zážitcích samozřejmě psát nebudu, některé byly tak špatné, že si je často v hlavě připomínám a promítám jako špatný film.

K příjemným zážitkům patří rodinné dovolené, na které ráda vzpomínám a často a pak mám moc hezké zážitky z dětství. Kdybych se měla charakterizovat, tak jsem člověk radostný, ráda čtu, mám ráda zpěv a hudbu. Toho využila má starší dcerka, která mě mile překvapila. Letos na mé narozeniny, které jsem měla v únoru, mi koupila lístek na poslední muzikál Michala Davida s názvem Mata Hari.

Muzikál se hrál v Praze v divadle Brodway a trval necelé tři hodiny. Dalo by se říci, že bylo vyprodáno do posledního místa, hrálo se dvakrát denně. Hlavní roli sehrála Michaela Horká. Byla jsem překvapená z nádherných kostýmů, výběrů herců, nádherných písní a celkový dojem byl moc krásný. Mata Hari byla tanečnice, která se v průběhu první světové války stala agentkou Německa a Francie. Vydělávala neskutečné peníze, ale také je dovedla rychle utratit a to ji podporovali ještě bohatí milenci…

Po muzikálu jsme si prošli Prahu, navštívili nějaké památky a večer jeli vlakem domů. Byl to moc hezký víkend, na který ráda vzpomínám.

Jana Macková


 
„Jsme obyčejní lidé jako vy, jen máme hendikep, se kterým náš život navenek vypadá odlišně, pro vás zdravé nezvykle. Pro kompenzaci máme různé pomůcky, ale v jádru se náš život od vašeho neliší. Radujeme se, sportujeme, bavíme se. Umíme i pracovat, i když si někteří zaměstnavatelé myslí, že s hendikepem jsme použitelní jen na ‚lepení obálek‘. Opravdu nemáme rádi, když nás druzí považují za chudáčky a litují nás.“

Náhodné obrázky z naší Galerie

P5303064
26_zahajeni_2609-162...
v-dolina2011-21
v-dolina2010-22
Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním těchto stránek souhlasíte s jejich použitím.
Více informací o používání cookies se dozvíte v tomto článku.