Cvičení s Jaroslavem Wojnarem Zooterapie Euroklíč
Rubriky Vaše příběhy Štěstí v lásce na třetí pokus

Štěstí v lásce na třetí pokus

J arek už měl za sebou dvě neúspěšná manželství, tehdy dělal spoustu věcí špatně. Poučil se ze svých chyb a teď se snaží víc, aby se i třetí manželství nerozpadlo. Milostný dopis na polštáři. Veliká kytice červených růží o víkendu. Něžná slůvka potichu šeptaná po telefonu, prostě jen tak, než se zas konečně uvidí. Alena si připadá jako v sedmém nebi a láskyplně se tulí ke svému muži. Miláček Jarek už přesně ví, jak se má správně hýčkat žena.

Žádný div! Vždyť tento 45 letý bytový architekt už zkouškou manželství prošel. Je už dvakrát rozvedený. A na rozpadu svých předchozích vztahů má určitě také svůj podíl. Místo, aby se věnoval své rodině, hnal se jenom za svou kariérou. Vyhýbal se doma všem sporům a problémům, a nikdy si nedokázal se svými, teď už bývalými ženami, nic pořádně vyříkat. A tak se navzájem stále více a více vzdalovali. Bylo tedy jen logické, že to netrvalo dlouho a obě jeho partnerky se sním rozvedly.

Ale jeho první dvě manželství byla velmi dobrou školou. Ze všech jeho nedostatků mu jich příliš nezůstalo. Není nic, o čem by teď s Alenou nemohl mluvit. Stále ji překvapuje báječnými malými pozornostmi, věnuje jí nesmírně mnoho času a energie. Dokonce i na své manýry rozmazleného kluka už zapomněl. O víkendu například sám od sebe vyluxuje, umyje nádobí nebo koupelnu. Jarek pochopil, že člověk musí pro dobrý vztah také něco udělat a nenechávat všechno jen na ženách, které mají dost starosti s dětma. Že je nutné nejen si z něj brát, ale že se také do něj musí něco (a ne zrovna málo) investovat.

Jarek i Alena jsou v manželství, které už trvá více než tři roky, nesnírně spokojeni. A ještě dnes, po těch třech společně strávených letech, až po uši zamilovaní, usmívá se vesele Alena. Už od dětství čekala, že si jednou pro ni přijede krásný princ na bílém koni. Jarek pro ní tím princem určitě je!

Přejeme, aby jim to vydrželo už napořád! A každému můžeme takovou lásku jen doporučit!

Anna Hlisnikovská


 
„Jsme obyčejní lidé jako vy, jen máme hendikep, se kterým náš život navenek vypadá odlišně, pro vás zdravé nezvykle. Pro kompenzaci máme různé pomůcky, ale v jádru se náš život od vašeho neliší. Radujeme se, sportujeme, bavíme se. Umíme i pracovat, i když si někteří zaměstnavatelé myslí, že s hendikepem jsme použitelní jen na ‚lepení obálek‘. Opravdu nemáme rádi, když nás druzí považují za chudáčky a litují nás.“

Náhodné obrázky z naší Galerie

20_zahajeni_2609-125...
40_1soutezni_den_270...
P6231614
p1140806
Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním těchto stránek souhlasíte s jejich použitím.
Více informací o používání cookies se dozvíte v tomto článku.