Cvičení s Jaroslavem Wojnarem Zooterapie Euroklíč
Rubriky Knižní tipy Malý Machiavelli (Portál)

Malý Machiavelli (Portál)

Malý Machiavelli
Frank Naumann

15 osvědčených strategií pro životní krize
Krize jsou nejen obtížnými obdobími, ale také momenty velkých šancí a nových rozhodnutí. Frank Naumann nabízí ve své knize patnáct osvědčených strategií, jak z krizových období získat co největší užitek. Inspiruje se historickou postavou florentského diplomata Machiavelliho. Ten před zhruba pěti sty lety procestoval Evropu a na vlastní kůži dobře poznal nejistoty své epochy. V díle Vladař později shrnul své životní poznání, jak obstát i v nejistých dobách. Naumann velmi čtivou formou předkládá nejen nové pohledy na životní obtíže, ale také osvědčené metody a techniky, které může čtenář lehce přizpůsobit své životní situaci.
Frank Naumann vystudoval v Berlíně filozofii, biologii a psychologii. Specializuje se na psychologii komunikace. Je autorem řady úspěšných knih, V nakladatelství Portál vyšly jeho tituly Umění konverzace (2002), Umění diplomatického jednání (2005) a Umění sympatie (2010).
 
„Jsme obyčejní lidé jako vy, jen máme hendikep, se kterým náš život navenek vypadá odlišně, pro vás zdravé nezvykle. Pro kompenzaci máme různé pomůcky, ale v jádru se náš život od vašeho neliší. Radujeme se, sportujeme, bavíme se. Umíme i pracovat, i když si někteří zaměstnavatelé myslí, že s hendikepem jsme použitelní jen na ‚lepení obálek‘. Opravdu nemáme rádi, když nás druzí považují za chudáčky a litují nás.“

Náhodné obrázky z naší Galerie

70_2soutezni_den_290...
P5303073
cyklomaraton-k24-201...
DSC02119
Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním těchto stránek souhlasíte s jejich použitím.
Více informací o používání cookies se dozvíte v tomto článku.