Cvičení s Jaroslavem Wojnarem Zooterapie Euroklíč
O zdraví Cvičeni s Jaroslavem Wojnarem Jaroslav Wojnar a další nové cvičení

Jaroslav Wojnar a další nové cvičení

J aroslav Wojnar onemocněl před 30 lety s diagnózou roztroušené sklerózy, následně boreliózou s klinickou smrtí. Nicméně se dokázal vzpružit, postavit se na nohy a pokračovat v životě. Dnes předává své zkušenosti, odvahu a sílu těm, kteří ji potřebují. Zdraví a cvičení je pro něj vášní. Za 17 let své cvičitelské činnosti dokázal pomoci mnoha lidem při rekogničních cvičeních po celé republice i v zahraničí. V minulosti jeho cvičení vyšlo na DVD s názvem „Aby tělo nebolelo“, které si kliknutím na odkaz můžete objednat. V současné době jsou na skladě 2 kusy DVD.







 
„Jsme obyčejní lidé jako vy, jen máme hendikep, se kterým náš život navenek vypadá odlišně, pro vás zdravé nezvykle. Pro kompenzaci máme různé pomůcky, ale v jádru se náš život od vašeho neliší. Radujeme se, sportujeme, bavíme se. Umíme i pracovat, i když si někteří zaměstnavatelé myslí, že s hendikepem jsme použitelní jen na ‚lepení obálek‘. Opravdu nemáme rádi, když nás druzí považují za chudáčky a litují nás.“

Náhodné obrázky z naší Galerie

51_vylet_2809-0800
07
septik 3
P6231592
Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním těchto stránek souhlasíte s jejich použitím.
Více informací o používání cookies se dozvíte v tomto článku.