Cvičení s Jaroslavem Wojnarem Zooterapie Euroklíč
Legislativa Sociální reforma - články Návrh Senátního návrhu zákona, kterým se ruší Karta sociálních systémů (NRZP)

Návrh Senátního návrhu zákona, kterým se ruší Karta sociálních systémů (NRZP)

V ážení přátelé, v příloze Vám posílám návrh Senátního návrhu zákona senátorů Boženy Sekaninové, Zdeňka Škromacha a dalších, kterým se ruší Karta sociálních systémů.

Tento návrh zákona by mohl být v Senátu projednán ještě do konce roku a od Nového roku by byl projednáván v Poslanecké sněmovně. V Senátu pravděpodobně návrh zákona projde. Samozřejmě problematičtější je jeho projednání v Poslanecké sněmovně. Až bude zákon projednáván v Poslanecké sněmovně, poprosím Vás o podporu tohoto zákona.

Vážení přátelé,

včera jsem Vám poslal informační leták obchodního řetězce LIDL a Českých drah, který umožňuje nákup zlevněné jízdenky na demonstraci 17. 11. 2012. Jedná se o jízdenku zpáteční, to znamená cestu na demonstraci a zpět za 199,- korun. Upozorňuji Vás v této souvislosti, že poukázku na jízdenku lze zakoupit pouze v prodejnách LIDL, a to do 9. listopadu 2012. Poukázku je potřeba vyměnit za jízdenku přímo na železniční stanici, a to v den, kdy byste si chtěli koupit lístek. Ještě upozorňuji, že pro cestování vlaky SC Pendolino je potřeba zakoupit povinnou rezervaci. U vozíčkářů je také potřeba nahlásit dopředu, že pojede osoba na vozíku tak, aby byla připravena příslušná plošina a podobně. Další podrobnosti Vám sdělíme v co nejbližším termínu.

Přeji Vám všechno dobré.

S pozdravem

Bc. Václav Krása
předseda NRZP ČR

_________________________


 
„Jsme obyčejní lidé jako vy, jen máme hendikep, se kterým náš život navenek vypadá odlišně, pro vás zdravé nezvykle. Pro kompenzaci máme různé pomůcky, ale v jádru se náš život od vašeho neliší. Radujeme se, sportujeme, bavíme se. Umíme i pracovat, i když si někteří zaměstnavatelé myslí, že s hendikepem jsme použitelní jen na ‚lepení obálek‘. Opravdu nemáme rádi, když nás druzí považují za chudáčky a litují nás.“

Náhodné obrázky z naší Galerie

m-r-polsko2011-05
20-opava-jakartovice
konf-bez-barier22
15_zahajeni_2609-103...
Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním těchto stránek souhlasíte s jejich použitím.
Více informací o používání cookies se dozvíte v tomto článku.