Cvičení s Jaroslavem Wojnarem Zooterapie Euroklíč
Legislativa Sociální reforma - články Příspěvek na mobilitu (NRZP)

Příspěvek na mobilitu (NRZP)

V ážení přátelé, získali jsme novou informaci o tom, že v případech, kdy je příspěvek na mobilitu zasílán složenkou, neumí systém na složence vyznačit popisné číslo domu. Tím se stává, že pokud pracovníci pošty neznají osobu, která si jde vyzvednout dávku, tak tuto dávku nevyplatí.

Pracovníci pošty porovnávají údaje na složence s údaji v občanském průkazu. Pokud není shoda na čísle popisném, potom takovou dávku nevyplatí. Prosím Vás, pokud máte takovou zkušenost, abyste mi ji obratem sdělili a zároveň vyslovili souhlas, že mohu Vaše jméno použít pro média. Média mají zájem nám v této věci pomoci, ale samozřejmě, že musíme sami k této pomoci také přispět.

Jako tradičně svoje poznatky posílejte na e-mail v.krasa(a)nrzp.cz.

Přeji Vám všechno dobré

S pozdravem
Bc. Václav Krása
předseda NRZP ČR


 
„Jsme obyčejní lidé jako vy, jen máme hendikep, se kterým náš život navenek vypadá odlišně, pro vás zdravé nezvykle. Pro kompenzaci máme různé pomůcky, ale v jádru se náš život od vašeho neliší. Radujeme se, sportujeme, bavíme se. Umíme i pracovat, i když si někteří zaměstnavatelé myslí, že s hendikepem jsme použitelní jen na ‚lepení obálek‘. Opravdu nemáme rádi, když nás druzí považují za chudáčky a litují nás.“

Náhodné obrázky z naší Galerie

P6231613
edf-tour-2010-bielsk...
v-dolina2011-12
03-opava-jakartovice
Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním těchto stránek souhlasíte s jejich použitím.
Více informací o používání cookies se dozvíte v tomto článku.