Cvičení s Jaroslavem Wojnarem Zooterapie Euroklíč
Legislativa Novinky v legislativě Průvodce sociální problematikou pro pacienty s RS

Průvodce sociální problematikou pro pacienty s RS

O d roku 2012 dochází k výrazným změnám v sociálním systému České republiky. Veškeré služby v oblasti zaměstnávání, státní sociální podpory, pomoci v hmotné nouzy i dávek pro osoby se zdravotním postižením prochází výraznou reformou.

Právě proto vznikla publikace, jejíž snahou  je pomoci právě Vám, pacientům s roztroušenou sklerózou, zorientovat se v sociálním systému České republiky a najít v něm možnosti podpory, které Vám usnadní život.

Brožura je na Aktivním životě ke stažení ZDE


 
„Jsme obyčejní lidé jako vy, jen máme hendikep, se kterým náš život navenek vypadá odlišně, pro vás zdravé nezvykle. Pro kompenzaci máme různé pomůcky, ale v jádru se náš život od vašeho neliší. Radujeme se, sportujeme, bavíme se. Umíme i pracovat, i když si někteří zaměstnavatelé myslí, že s hendikepem jsme použitelní jen na ‚lepení obálek‘. Opravdu nemáme rádi, když nás druzí považují za chudáčky a litují nás.“

Náhodné obrázky z naší Galerie

P6265893
64_vylet_2809-1423
luhacovice-07
konf-bez-barier02
Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním těchto stránek souhlasíte s jejich použitím.
Více informací o používání cookies se dozvíte v tomto článku.