Cvičení s Jaroslavem Wojnarem * Projekt Podané ruce 2018 * Zooterapie Euroklíč
Rubriky Různé články Prohlášení delegátů XVII. Republikového shromáždění NRZP (NRZP)

Prohlášení delegátů XVII. Republikového shromáždění NRZP (NRZP)

V ážení přátelé, 31. května se uskutečnilo jednání XVII. Republikového shromáždění NRZP ČR. Toto jednání bylo volební a byly nově zvoleny všechny orgány NRZP ČR. Předsedou byl opět zvolen Václav Krása, 1. místopředsedou Jiří Morávek, dále byli zvoleni místopředsedové Petr Běhunek, Jan Uherka a Jiří Vencl. Dále členy předsednictva byly zvoleny Táňa Fischerová a Šárka Prokopiusová.

Republikové shromáždění se podrobně zabývalo připravovanou novelou zákona o sociálních službách a přijalo prohlášení delegátů, které Vám v příloze posíláme.

Přeji Vám všechno dobré.

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

„Jsme obyčejní lidé jako vy, jen máme hendikep, se kterým náš život navenek vypadá odlišně, pro vás zdravé nezvykle. Pro kompenzaci máme různé pomůcky, ale v jádru se náš život od vašeho neliší. Radujeme se, sportujeme, bavíme se. Umíme i pracovat, i když si někteří zaměstnavatelé myslí, že s hendikepem jsme použitelní jen na ‚lepení obálek‘. Opravdu nemáme rádi, když nás druzí považují za chudáčky a litují nás.“

Pozvánka na besedu

Náhodné obrázky z naší Galerie